Tentang Kami

Bubuka parusahaan

Purity Pump Co., Ltd. nyaéta produsén husus sarta supplier sahiji pompa industri kualitas luhur, exporting ka pasar global kalawan harga kalapa, geus meunang sababaraha certifications honorary, kawas Cina urang énergi-hemat produk sertifikasi, nasional "CCC" sertifikasi, produk panyalindungan seuneu "CCCF" sertifikasi, Éropa "CE" jeung "SASO" sertifikasi jeung sajabana Kami nyadiakeun rupa-rupa proyék pompa dipercaya.Produk utama kami nyaéta pompa centrifugal, pompa seuneu sareng sistem, pompa industri, pompa stainless steel, pompa joki multistage sareng pompa pertanian.

about_img

Sertifikasi kami

Pausahaan urang diadegkeun dina taun 2010, kantor pusatna di Wenling (Zhejiang, Cina), dilengkepan lathe profésional, mesin punching, aparatur nguji cai, tutuwuhan semprot-lukisan, jsb Urang boga sistem manajemen canggih, ngadopsi standar canggih internasional tur lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 ISO14001 sarta sertifikasi sistem manajemen kaséhatan GB / T2801.

taun
Ngadegkeun
+
Pagawe
+
Nagara Dilayanan

Inovasi, Kualitas Luhur, Kapuasan Pelanggan

Purity ngagaduhan langkung ti 300 karyawan, sakitar 10% diantarana nyaéta teknisi dina tim R&D.Produk sareng jasa kami parantos disebarkeun di langkung ti 70 nagara.Sareng kami nyayogikeun pompa cai pikeun seueur proyék ageung sapertos Stadion Olimpiade Nasional.Kami ogé nyayogikeun pompa centrifugal sareng seuneu ka sababaraha perusahaan pompa anu terkenal di sakumna dunya.Ditujukeun pikeun "Kahirupan Ti Purity", kalawan tenet "inovasi, kualitas luhur, kapuasan customer", kami devoted ourself jadi merek top-ranking tina pompa industri.

Tim Penjualan

Kami gaduh sababaraha tim penjualan global, kalebet tim pasar Amérika Kalér, tim pasar Amérika Kidul, tim pasar Wétan Tengah, tim pasar Éropa, tim pasar Asia sareng pusat pamasaran global.Tim béda boga pangalaman euyeub tur profésional dina cooperating kalawan konsumén ti pasar maranéhanana patali.Éta bakal ngabantosan urang langkung profésional sareng konsentrasi pikeun unggal palanggan.Janten, hubungi kami sareng wartosan kami ti mana anjeun asalna, tim profésional kami ngantosan di dieu sareng ngarepkeun komunikasi sareng anjeun.

tim

Urang pageuh yakin yén ngan gawé babarengan ikhlas, produk padet tur dipercaya bisa ménta mitra jangka panjang.Hatur nuhun pikeun mampir, terang kami sareng milih kami.Urang bakal hirup nepi ka ekspektasi anjeun sarta masihan deui cinta anjeun kalawan produk jeung jasa dedicated.