Séri PSM4

  • PSBM4 Series Tungtung nyeuseup Centrifugal Pompa

    PSBM4 Series Tungtung nyeuseup Centrifugal Pompa

    Ngawanohkeun PSBM4 Series End Suction Centrifugal Pump, produk anu saé anu luar biasa anu gaduh prestasi anu luar biasa sareng serbaguna dina unggal aspék.Dirancang pikeun tackle sagala rupa lingkungan gawé sarta effortlessly ngajawab sagala kaperluan ngompa anjeun, pompa centrifugal ieu mangrupa tambahan Palasik kana sagala setting industri.