Pompa Centrifugal Port Sarua

  • PW Series Sarua Port pompa centrifugal

    PW Series Sarua Port pompa centrifugal

    Ngenalkeun PW Vertical Single-Stage Pipeline Circulation Pump, produk mutakhir anu ngagabungkeun kinerja anu teu aya tandinganna sareng pangalaman taun-taun.Pompa listrik ieu dirarancang khusus pikeun nyumponan standar perusahaan, nganteurkeun fungsionalitas sareng efisiensi anu unggul.Struktur kompak, desain ramping, sareng volume leutik mastikeun pamasangan mulus dina setting naon waé.Kalawan tapak suku leutik na, éta bisa kalayan gampang pas kana spasi ketat, sahingga pilihan sampurna pikeun wewengkon mana spasi dina premium.