Kumaha carana milih hiji pompa cai?Basajan sareng lugas, dua léngkah pikeun ngajawab!

Aya seueur klasifikasi pompa cai, klasifikasi pompa anu béda-béda cocog sareng kagunaan anu béda, sareng jinis pompa anu sami ogé gaduh modél, kinerja sareng konfigurasi anu béda, janten penting pisan pikeun milih jinis pompa sareng pilihan modél.

1689900317784

Angka |Sistim stasiun pompa badag

Kumaha kahayang anjeun kedah milih pompa?

Pompa cai boga saratus miliar pasar, bakal aya loba numput kualitas henteu rata dina pasaran, pilihan pompa wajar bakal nyieun pompa dina operasi abnormal, nalika pompa nu teu minuhan sarat tina desain sistem stasiun pompa, nu bakal langsung mangaruhan reliabiliti pompa, hirup layanan, pangropéa, ruksakna bagian, muter kinerja, jeung sajabana, konsékuansi paling intuitif tina pilihan salah nyaeta [leuwih loba duit]. 1689900847280

Angka |Pompa pikeun irigasi tatanén

Tong nganggap hese!!!Pilihan pompa cai, dua belah meunang.(Tungtungna teras kirimkeun trik trik Oh ~)

Lengkah kahiji: panyorot

Pikeun nyumponan sarat desain prosés produksi, saluyu sareng premis sarat desain prosés produksi, angkat pikeun rupa-rupa aplikasi, struktur awak pompa saderhana, anu kondusif pikeun ngirangan biaya pangropéa, ningkatkeun umur jasa sareng ngirangan biaya ngagantian bagian.

1689901032279

Angka |Stasion pompa jero rohangan

Trik kadua: mastikeun elemen

1. Lingkungan aplikasiKaasup suhu ambient, kalembaban relatif, syarat ledakan-bukti, dustproof jeung syarat waterproof.
2. sipat cairJinis cair, suhu, dénsitas, viskositas, ayana partikel padet, corrosiveness, volatility, flammability, karacunan, jsb.
3. asesoris ngabahekeunKalayan atanapi henteu nganggo kaséhatan, résistansi panas, résistansi korosi, résistansi ngagem sareng sarat anu sanés.
4. parameter kinerja pompa dipilihLaju aliran: Ieu langsung patali jeung kapasitas produksi jeung kapasitas conveying sakabeh alat.Sirah: Umumna, sirah kudu dipilih ku enlarging sirah sanggeus 5% -10% margin.Daya: Umumna, pompa kalayan bentuk kakuatan sareng ukuran ku pabrik produksi opsional.Margin cavitation: pariksa margin cavitation alat pompa, kudu margin cavitation ieu loyog.
5. nangtukeun jenis instalasi pompaNumutkeun tata perenah pipa, pilihan situs instalasi tina horisontal, sambungan langsung, vertikal jeung tipe séjén.
6. nangtukeun jumlah pompa na laju cadangNangtukeun jumlah pompa anu diperyogikeun pikeun operasi normal sareng kabutuhan pompa sayaga sareng jumlah pompa.

Lengkah katilu: ampas tina pilihan buta

1689901111689

Angka |Pompa Pipa

Sacara umum, struktur pompa pipa langkung saderhana tibatan pompa anu sanés, sareng rentang aplikasi langkung luas, upami anjeun leres-leres henteu terang kumaha milih, anjeun tiasa ambing milih pompa pipa.
Ringkesan:Sanggeus maca tilu belah ieu, Kuring yakin urang boga pamahaman tangtu kumaha carana milih pompa nu, gaduh patarosan sejenna, Anjeun tiasaninggalkeun pesen pikeun ngabahas eta.


waktos pos: Jul-21-2023