Naha pompa anjeun ogé "demam"?

Urang sadayana terang yén jalma-jalma kaserang muriang kusabab sistem imun awak tarung pisan ngalawan virus dina awak.Naon sababna muriang dina pompa cai?Diajar pangaweruh ayeuna sareng anjeun tiasa janten dokter sakedik ogé.

warta-3-1

Angka |Pariksa operasi pompa

Sateuacan diagnoses anu ngabalukarkeun kasakit, urang kudu ngukur suhu motor.Urang tiasa nganggo thermometer éléktronik kana tong motor, ngan "serelek", anjeun tiasa ngukur suhu, lajeng pariksa rentang hawa ngalawan manual pikeun nempo lamun nilai bangbarung geus ngaleuwihan, lamun panas kaleuleuwihan, éta masalah.

Janten naon anu nyababkeun muriang?Kieu kumaha carana terang sareng abdi.

warta-3-2

Angka |Deteksi Data

Salah sahiji alesan, kamungkinan alatan stator motor jeung rotor saméméh celah hawa teuing leutik, hasilna stator jeung rotor geus tabrakan, gesekan, sarta alatan rotor nu aya speed luhur, ku kituna ngabalukarkeun panas.Tapi dua alus na kumaha bakal gesekan?Alesan paling penting, atawa alatan concentricity goréng tina rotor jeung bearing, bisa dipikaharti salaku rotor teu sabudeureun puseur dina rotasi, jadi korsi, panutup tungtung, rotor tilu dina sumbu bulu béda, sarta ahirna ngahasilkeun gesekan jeung panas.

warta-3-3

Angka |Motor rotor

Alesan sejen bisa jadi yén kasaimbangan dinamis rotor teu alus atawa kualitas bantalan teu cukup alus, nu ngabalukarkeun motor ngageter unstoppably sanggeus rotasi.Tangtu, eta oge mungkin yen basa pompa geus dipasang, base tetep teu datar atawa baud dibereskeun leupas, hasilna Geter signifikan, nu mangaruhan operasi normal tina motor, sahingga panas nepi.

warta-3-4

Angka |Bantalan pompa cai

Aya alesan sejen nyaeta kamampuh panyalindungan sakabéh pompa nu goréng, teu bisa waterproof na dustproof, zat asing ieu ngaliwatan sela kana motor di jero, jadi motor aya dina kaayaan jalan abnormal.Kana waktosna, ngagem sareng cimata naék, résistansi naék, sareng éta bakal mimiti ngaduruk mesin.Nalika urang sapatemon kaayaan ieu, urang kudu nyabut motor, pariksa karuksakan tina dua arah luhur jeung handap nalika repairing, pikeun ngalakukeun ngagantian timely, sarta bagian séjén kalawan masalah disumputkeun ogé kedah ngalakukeun pakasaban alus pangropéa.

Aya seueur panyabab sanésna pompa cai kaduruk, janten kami bakal ngantepkeun éta pikeun masalah anu sanés.

warta-3-5


waktos pos: Jun-25-2023